Het Service totaalplan

Zoom in op zekerheid

Van uw nieuwe duurzame apparatuur wilt u natuurlijk jarenlang plezier hebben. Daarom vindt u bij Foto Solleveld uitsluitend gerenommeerde fotomerken. Daar komt nog bij, dat Foto Solleveld begrippen zoals service en garantie hoog in het vaandel heeft staan.

zandschade

Het Camera Garant Plan

Alle nieuwe apparatuur, die u bij Foto Solleveld koopt, valt natuurlijk onder de normale leveranciersgarantie. Dat wil zeggen, dat u voor een bepaalde periode garantie geniet op eventuele fabricagefouten. Maar met het Camera Garant Plan heeft u echter nog meer zekerheid! Want hiermee is ook beschadiging door bijvoorbeeld vallen, stoten of waterschade gedekt en bij de uitgebreide dekking is eveneens verlies, inbraak en diefstal van uw kostbare bezit verzekerd. Bovendien wordt met het Camera Garant Plan de garantietermijn verlengd.

Welke apparatuur

In principe komt alle nieuwe apparatuur voor het Camera Garant Plan in aanmerking. Dus niet alleen foto- en videocamera's, maar ook lenzen, flitsers, verrekijkers, projectoren, printers, audio-apparatuur, etc. Mobiele telefoons komen niet in aanmerking voor het Camera Garant Plan.

Diverse mogelijkheden

Bij het unieke Camera Garant Plan kunt u kiezen uit een tweetal mogelijkheden, te weten:

A STANDAARD DEKKING

Deze optie biedt u veel meer zekerheid dan de gewone leveranciersgarantie. Bij de standaard dekking wordt uw apparatuur gerepareerd of vervangen, ook wanneer er sprake is van een defect of beschadiging, welke niet onder de normale garantie valt. Opzettelijke beschadiging is natuurlijk niet verzekerd. Maar raakt uw apparaat, bijvoorbeeld beschadigd door een van buiten komend onheil, dan zal Foto Solleveld zorg dragen voor perfecte reparatie of, indien herstel onverantwoord is, zelfs vervanging door een gelijkwaardig fonkelnieuw exemplaar. Dit tot maximaal het oorspronkelijke aankoopbedrag.

B UITGEBREIDE DEKKING

Dit is de meest complete vorm van het Camera Garant Plan. In praktisch alle gevallen waar sprake is van een defect, beschadiging, verlies, inbraak of diefstal van uw verzekerde apparatuur wordt u schadeloos gesteld. Wordt u, bijvoorbeeld, het slachtoffer van een zakkenroller of diefstal vanuit het hotel, dan dekt deze verzekeringsoptie de schade, waar ter wereld u zich ook bevindt! Ook diefstal vanuit uw woning is natuurlijk verzekerd. En uiteraard is ook schade door een defect of een plotseling van buiten komend onheil gedekt. Wel is het zo, dat u natuurlijk altijd de normale voorzichtigheid in acht dient te nemen.

N.B.
Diefstal uit een motorrijtuig is van de verzekering uitgesloten.

Verzekerde periode

Het Camera Garant Plan biedt u de mogelijkheid om uw apparatuur bij de aanschaf voor een periode van twee of drie jaar te verzekeren. In de door u gekozen periode is uw apparatuur verzekerd tegen beschadiging en, bij de uitgebreide dekking, ook tegen verlies, inbraak en diefstal.

Geen afschrijving

Het aankoopbedrag blijft de verzekerde waarde. Met andere woorden: gedurende de verzekerde periode vindt er geen afschrijving plaats. Indien reparatie onverantwoord is, of ingeval van diefstal of inbraak zal binnen de verzekeringsperiode een gelijkwaardig apparaat tot maximaal het aankoopbedrag worden vergoed.

Ook accessoires

Bij het Camera Garant Plan met uitgebreide dekking zijn gelijktijdig met de apparatuur aangeschafte accessoires, van handgreep tot statief, van etui tot videokoffer, tegen verlies, inbraak en diefstal mee te verzekeren. Zowel apparatuur als accessoires zijn dan verzekerd tegen fonkelnieuwe gelijkwaardige producten tot de maximale waarde van het aankoopbedrag.

Uw fotovakman weet het

Natuurlijk weet Foto Solleveld alle "ins en outs" over het Camera Garant Plan. Vraagt u ons dus gerust alles wat u over deze unieke service wilt weten. Wij zullen u graag te woord staan!

Tarieven voor foto-, film-, en video-apparatuur. (in PDF formaat, download hier de Acrobat PDF-reader)

Lees hier de polisvoorwaarden. (in PDF formaat, download hier de Acrobat PDF-reader)