Koop je nieuwe camera bij Ringfoto Solleveld en word ook Goldmember!

Bij Ringfoto Solleveld verkopen we geen camera's.........we verkopen prachtige fotomomenten en we helpen u om de juiste keuze te maken bij het vastleggen van die herinneringen! Om ervoor te zorgen, dat u altijd kunt terugvallen op onze uitstekende service en dat u nooit teveel betaalt voor onze diensten en services verdienen onze klanten onze gratis Goldmember pas! Met deze pas -en bijbehorend serviceboekje- profiteert u van tal van aanbiedingen en kortingen, speciaal voor Goldmember pashouders!

Heel veel voordeel

Als Goldmember krijgt u gratis allerlei voordelen en privileges. Het voordeel kan oplopen tot wel 350 euro. Dat is misschien wel meer dan de prijs van uw nieuwe camera! Wat te denken van een jaar lang gratis fotograferen? Of gratis controlebeurten van uw camera, voordat u op vakantie gaat? Om maar niet te spreken van de extra korting op een mooie vakvergroting of pasfoto's! In het serviceboekje, dat u ontvangt bij de Goldmember pas worden deze privileges -en meer- allemaal uiteengezet. Daarnaast zullen er in de winkel regelmatig aanbiedingen zijn, die alleen voor Goldmembers gelden.

Verdien ook een gratis Goldmember pas!

U komt gemakkelijk in het bezit van de Goldmember pas! Bij aankoop van uw nieuwe camera heeft u 'm al verdiend! Meer niet. Misschien denkt u: "Op internet koop ik toch veel goedkoper", maar dan mist u wel alle voordelen van het kopen in onze winkel! Zo leggen we natuurlijk uit hoe de camera precies werkt, krijgt u een Nederlandse handleiding en is de garantie ook gewaarborgd door onze samenwerking met Nederlandse leveranciers. Overigens blijkt in de praktijk, dat we een zeer scherp prijsniveau hanteren. En mocht er toch een prijsverschil zijn, dan weegt dat niet op tegen de waarde van de kortingen in het serviceboekje

Voorwaarden

De Goldmember pas wordt gratis verstrekt bij aankoop van een camera vanaf 200 euro. Bij de overhandiging van uw Goldmember pas vragen we om uw adresgegevens en uw e-mailadres. Deze zijn noodzakelijk om van de vele voordelen te kunnen profiteren. Uiteraard zullen we deze gegevens nimmer beschikbaar stellen aan derden. Indien u gebruik maakt van de kortingsakties uit het serviceboekje, vragen we u het boekje mee te nemen naar de winkel. Het serviceboekje is persoonlijk. De kortingsakties zijn bedoeld voor de pashouder of zijn/haar gezinsleden. De Goldmember pas en de daarbij behorende kortingsakties zijn uitsluitend in de winkel geldig. Genoemde kortingspercentages zijn van toepassing op de reguliere winkelprijs en gelden niet i.c.m. andere akties.